Cenik izdelave ribnika

Cenik izdelave ribnika ponuja 3 začetniške pakete premium EKO ribnikov naravnega izgleda, dolge življenjske dobe in enostavnega vzdrževanja. Ekosistemski ribniki zagotavljajo dolgoletno delovanje s kristalno čisto vodo na naraven način. Grajeni so na kvalitetni EPDM membrani z 20 letno garancijo, kateri še dodatno podaljšamo življenjsko dobo z zaščitnima slojema podloge in nadvložka. Vsak centimeter tehnike je skrbno skrit pod kamuflažo dekorativnega kamna, proda in koreninja. Ribniki so opremljeni z zanesljivim filtrirnim sistemom Skimmer in Bioslap, ki sta podprta z doživljenjsko garancijo. Predstavljene cene vsebujejo ves potrebni material, opremo in vgradnjo.

Video EKO ribnikov.

Vodni vrt – mini

Vodni vrt – mini je ravno pravšnji ribnik za tudi najmanjše vrtove in terase. Svoji majhnosti navkljub vsebuje vse komponente eko ribika, ki zagotavljajo kristalno čisto vodo z minimalnim vzdrževanjem.

Cena ribnika:

 • OSNOVNI PAKET: od 3.999,98€. (Ribnik velikosti 1,2 m x 1,8 m in globine do 60 cm. Črpalnim sistemom 7.500l/h in do 35 cm širokim slapom tik ob robu ribnika. Filtrirni sistem: Bioslap 1000 in Skimmer 200.)
 • PREMIUM PAKET: + 459,98€ (vgrajena ribja votlina izdelana iz pravega kamna za zatočišče pred soncem in plenilcem kot npr. siva čaplja + 2 x premium podvodna LED sijalka za večerni ambient – ena v globokem delu in ena pod glavnim slapom.)
 • DELUXE PAKET: + 499,98€ (meterska struga z do 35 cm širokimi slapovi in 1 premium podvodno LED sijalko za večerni ambient.)

MOŽNI DODATKI:

 • DEKORATIVNI ELEMENT – Mini pretočna skleda (premer 60 cm) za dodatni slap, filtracijo ali vodni vrtiček. Na voljo v temno sivi, peščeni in rdečkasti barvi – 999,98€
 • Prezračevalni sistem 500l/h z dvema šobama za izboljšanje kroženja vode in dodatno preprečevanje nabiranja mulja in usedlin – 120€

Vodni vrt

Odličen začetek za potop v čudoviti svet vodnega vrtnarjenja! Vodni vrt je krasen ribnik v katerem je dovolj prostora za številne vrste vodnih cvetlic, manjšo družinico rib in celo za prehod urejen iz pohodnih skal ali ožjega mostu.

Cena ribnika:

 • OSNOVNI PAKET: od 4.999,98€ (Ribnik velikosti 2,4 m x 3,3 m in globine do 60 cm. Črpalnim sistemom 7.500l/h in do 35 cm širokim slapom tik ob robu ribnika. Filtrirni sistem: Bioslap 1000 in Skimmer 200.)
 • PREMIUM PAKET: + 639,24€ (vgrajena ribja votlina izdelana iz pravega kamna za zatočišče pred soncem in plenilcem kot npr. siva čaplja + 3 x premium podvodna LED sijalka za večerni ambient – dve v globokem delu in ena pod glavnim slapom.)
 • DELUXE PAKET: + 599,98€ (meterska struga z do 35 cm širokimi slapovi, do 80 cm širokimi tolmuni in 1 premium podvodno LED sijalko za večerni ambient.)

MOŽNI DODATKI:

 • DEKORATIVNI ELEMENT – Srednja pretočna skleda premera 82 cm (na voljo v temno sivi, peščeni in rdečkasti barvi), vodna krogla ali kamnita fontana v S velikosti – 1.499,99€
 • Prezračevalni sitem 1.000l/h z dvema šobama za izboljšanje kroženja vode in dodatno preprečevanje nabiranja mulja in usedlin – 220€

ZLati Tolmun

Priljubljen ribnik srednje velikosti, ki zagotavlja lepoto narave in dovolj prostora za vašo zasaditev ter ribe brez prevelike gneče. Zaradi večjega tlorisa zlati tolmun ponuja več priložnosti za popestritev ribnika tudi z različnimi dodatki (npr. dekorativne fontane in dodatni slapovi).

Cenik ribnika

Cena ribnika:

 • OSNOVNI PAKET: od 11.999,98€ (Ribnik velikosti 4,8 m x 3,3 m in globine do 60 cm. Nastavljivim črpalnim sistemom do 22.700l/h in do 60 cm širokim slapom tik ob robu ribnika. Filtrirni sistem: Bioslap 2500 in Skimmer 1000.)
 • PREMIUM PAKET: + 999,98€ ( vgrajena ribja votlina izdelana iz pravega kamna za zatočišče pred soncem in plenilcem kot npr. siva čaplja + 5 x premium podvodna LED sijalka za večerni ambient – štiri v globokem delu in ena pod glavnim slapom.)
 • DELUXE PAKET: + 999,98€ (meterska struga z do 60 cm širokimi slapovi, do 150 cm širokimi tolmuni in 1 premium podvodno LED sijalko za večerni ambient.)

MOŽNI DODATKI:

 • DEKORATIVNI ELEMENT – Srednja pretočna skleda premera 82 cm (na voljo v temno sivi, peščeni in rdečkasti barvi), vodna krogla ali kamnita fontana v S velikosti – 1.499,99€
 • Prezračevalni sitem 2.000l/h s štirimi šobami za izboljšanje kroženja vode in dodatno preprečevanje nabiranja mulja in usedlin – 440€

IZJAVA STRANKE:

Marjeta Sintič, lastnica Zlatega tolmuna

Ocena: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Obožujem naš eko ribnik. Postavili smo ga blizu mojega zelenjavnega vrta. Ko se sprehodim do visokih gred me spremlja sproščujoč zvok slapu. Ustavim se pri obali in opazujem raznolikost barv tako rastlin kot tudi ribic. Najbolj všeč sta mi naravna oblika in vso življenje, ki mi dodatno polepša vrt. Ogromno je kačjih pastirjev, žabic, če sem pri miru se v vodi okopa tudi kakšen ptiček. Vzdrževanja je res malo. Priporočam vsakemu ljubitelju narave in vsem, ki potrebujete miren prostor za sprostitev po službi. 😊”

Preveri projekt.

Imate dodatna vprašanja glede cene eko ribnikov? Pokličite nas ali pa oddajte povpraševanje tukaj.