julija

vrt za vsak prostor

Julija je tropski vrt, ki s svojo svečanostjo polepša vsako okolje. Cvetovi belih orhidej lepo sovpadajo s prostorom katere koli barve, kosmate tačke drevesnih praproti pa poskrbijo za prijeten dotik narave iz domačega naslonjača.

Cena: 324

seznam rastlin in dekoracije:

– 2 x bela orhideja
– 2 x praprot zajčja taca
– Pilea involucrata
– Bela fitonija
– Unikatno tropsko ozadje ročne izdelave
– Korenina spider wood
– Kamen mini landscape

Kot večina vrtov iz naše ponudbe je Julija izdelana iz stekla OptiWhite, opremljena z ambientalno lučjo in drenažnim sistemom.

V vednost: Izdelek je narejen iz živih rastlin in naravno formiranih dekorativnih elementov. Minimalna odstopanja od fotagrafij so neizogibna.

Dodatne informacije

Dimenzije tropskega vrta Julija znašajo 23 x 30 x 53,5 cm (d x š x v). Opremljena je z ambientalno lučjo s prilagojenim spektrom za rastline moči 10W in kablom dolžine 114cm. Vsebuje drenažni sistem za odstranjevanje odvečne vode in protidrsne zaščitne podloge za preprečevanje nastanka poškodb na steklu.

Steklo OptiWhite

OptiWhite oz. ClearVision je steklo višje kakovosti, ki se od večine stekel razlikuje v nizki vsebnosti železa. Je skoraj brezbarvno, bolj prosojno in nevtralnega odseva. Zato je odlična izbira za steklene izdelke kjer je zaželjena večja svetlobna prepustnost in čistost barve. Pri tropskih vrtovih nam omogoča občudovanje tropskega sveta v naravnih odtenkih.

Dostava

Zaradi visoke tveganosti poškodb izdelka žal ni možno pošiljati po pošti. Vrt lahko osebno prevzameš pri naši delavnici ali pa ti ga na dom dostavimo sami.