Dekorativne fontane

Pričarajte

Velik vtis v majhnem prostoru

Če želite svoji okolici dodati šumenje vode, vendar še niste povsem pripravljeni na EKO ribnik ali Vrtni slap so dekorativne fontane kot nalašč za vas. Prisluhnite prhutanju kril žejnih metuljev podnevi in občudujte kako ples svetlobe osvetljenih kapljic spremeni kuliso ponoči. Res zanimivo je, kako že z majhno količino tekoče vode pridobimo tako veliko.

Veliki izbira

Za vsak slog in proračun.

Manj prostora

Primerne tudi za balkone in terase.

Dodatek ognja

Poživi okolico v prvinski kombinaciji ognja in vode.

Formalni izgled

Lepo dopolnjuje celotni zunanji prostor.

ADIJO KOMARJI!

Vrtne fontane iz naše ponudbe so oskrbovane s pomočjo podzemnega rezervarja kar komarjem  prepreči dostop do stoječe vode in tako onemogoči njihovo razmnoževanje. Zato si lahko fontane brez skrbi zamislite tudi tik ob terasi ali direktno pod oknom spalnice.

Kako deluje?

Podobno kot Vrtni slap fontane delujejo tako, da črpajo vodo iz podzemnega rezervoarja in jo poganjajo navzgor.  Voda se nato prosto preliva čez vrh izbranega dekorativnega elementa in potuje nazaj v rezervoar.

Inspirativni kotiček

Preglej zbirko končanih projektov

In odkrij svoj navdih. Če potrebuješ pomoč, pokliči našega svetovalca in pomagal ti bo poiskati pravo izbiro za tvoj dom.

Blog

cenik dekorativnih fontan

Preveri cenik dekorativnih fontan in zanimivih dodatkov ter poišči pravo kombinacijo za svoj okus.


POgosta vprašanja

Kje je najboljše mesto za postavitev fontane?

Zaradi njihove relativno majhne velikosti primernega mesta za postavitev ni težko najti. Vhodi v dom in dovozi so enkratna lokacija za polepšanje z dekorativnimi fontanami. Če si prostora pred hišo ne moremo privoščiti, lepo popestrijo tudi terase in balkone.

Ali lahko fontano pustim prižgano tudi pozimi?

Lahko, vendar previdno. Ob nizkih temperaturah se na dekorativnih elementih tvorijo ledene skulpture, ki so izjemno lepe na pogled vendar porabijo veliko količino vode. Da črpalka ne deluje na suho je potrebno poskrbeti za zadostno količino tekoče vode, kar preprosto rešimo z avtomatskim sistemom dodajanja vode iz vodovoda.

Ali Aqua Life dekorativne fontane privlačijo komarje?

Ne. Vse fontane iz ponudbe Aqua Life so zasnovane z rezervoarjem pod zemljo, kar komarjem preprečuje dostop do stoječe vode in njihovo razmnoževanje.

želiš svoj čas ob dekorativnih fontanah preživljati tudi ti?

Pošlji nam povpraševanje in skupaj bomo ustvarili vodni motiv primeren za vse člane vaše družine.