Vrtne fontane iz kamna

Fontane iz kamna dodajo umirjen in veličasten ambient vsakemu zunanjemu prostoru. Ti brezčasni kosi se ponašajo s klasičnim slogom, zanimivimi detajli in drznimi oblikami, ki jih navdihuje estetika vrtov starega sveta. Izbirajte med različnimi velikostmi in slogi, ki ustrezajo vašim željam in okolici. Spremenite svoje dvorišče v idilično oazo z osupljivo kamnito fontano v središču. Uživajte v pomirjujočem zvoku tekoče vode in se potopite v pomirjujočo lepoto teh unikatnih kosov.

IZJAVA STRANKE:

Jasmina M. Milutinovič, vodja strežbe Restavracije Kaval

Ocena: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Izjemna fontana s slapom pred Bistrojem Kaval. Narejena premišljeno in natančno. Otroci so posebej navdušeni in se radi zadržujejo v neposredni bližini. Rada se pohecam in pravim, da bi morali še tobogan postaviti. Ni je osebe, ki se ne bi ustavila ob fontani, ko gre mimo . Postala je tudi priljubljena točka za fotografiranje. Urbana sem opazovala pri delu , kako pozorno si je ogledoval, kam sodi vsak od postavljenih kamnov. To predvsem velja za slap, saj je poslušal z bistrojske terase, do kam seže šumenje, ko je premikal skale, kamne in kamenčke. Pohvaliti moram tudi Urbanovo odzivnost glede vzdrževanja. Za vsako vprašanje nam je na voljo, pa tudi obišče nas vsake toliko. Hvala Urban, ker si nam ustvaril lep razgled s terase.”

Preveri projekt.

Fontane iz kamna:

Fontane iz kamna so na voljo v različnih velikostih, barvah in oblikah. Kot vse ostale fontane iz naše ponudbe, so tudi fontane iz kamna grajene na podzemnem rezervoarju, ki preprečuje nastanek zelene vode in razmnoževanje komarjev. Več o delovanju fontan izveš tukaj.

Brbotajoče skale

Preprosta in učinkovita rešitev za vse, ki si želite na vrtu sproščati ob nežnem žuborenju vode, a za to nimate veliko prostora. Set brbotajočih skal vključuje trio dekorativnih skal s pretokom 2.000l na uro, dekorativni prod in rezervoar prostornine 60l vode. Zvok lahkotnega pretakanja v okolico privabi ogromno pisanih ptic in metuljev, ki sestankujejo pri trojici mini izvirov na domačem vrtu. Po naročilu so možne tudi izdelave fontan iz večjih skal.

PREVERI CENIK IZDELAVE IN DODATKOV

Vodni stolpi

Potrebujete čas za sprostitev? Odprite okno in prisluhnite prijetnemu šumu vodnih stolpov iz pravega kamna! Vodni stolpi razvajajo z mirnim pretokom 1.000l/h na posamezni stolp in hiši priključijo moderni izgled. Bi želeli vaš dom polepšati s strjenim triom ali bolj razpršeno družinico večih stolpov? Meja je le vaša domišlija. Velikost rezervoarja je odvisna od izbranega števila motivov.

PREVERI CENIK IZDELAVE IN DODATKOV

Slapovi iz pravega kamna

Vrtni slap je prepost sistem kroženja vode brez prisotnosti ribnika. Zaradi pomirjujočega ambienta in minimalnega vzdrževanja nedvomo zaseda prvo mesto priljubljenosti naše ponudbe. Mirno žuborenje gozdnega potočka ali mogoče bolj dramatično prelivanje kaskadnih brzic? Vsak slap na vrtu igra svojo melodijo. Kateri želite prisluhniti izberite sami, za ostalo poskrbimo mi.

PREVERI CENIK IZDELAVE IN DODATKOV

IMITACIJE KAMNA:

Imitacije kamna so izdelane iz izjemno vzdržljivega, obstojnega in lahkega materiala. Kalupi so odliti od pravega kamna in spominjajo na zloženi pohorski škrilj. Na voljo so različni modeli v različnih velikostih.

PREVERI CENIK IZDELAVE IN DODATKOV