Vrtni slapovi

Zvok življenja za bistre misli

Predstavljajte si, da vas ob prihodu domov pozdravi pesem žive vode

Vrtni slap je prepost sistem kroženja vode brez prisotnosti ribnika. Zaradi pomirjujočega ambienta in minimalnega vzdrževanja nedvomo zaseda prvo mesto priljubljenosti naše ponudbe. Mirno žuborenje gozdnega potočka ali mogoče bolj dramatično prelivanje kaskadnih brzic? Vsak slap na vrtu igra svojo melodijo. Kateri želite prisluhniti izberite sami, za ostalo poskrbimo mi.

Užitek

Ob sproščujočem zvoku in izgledu žive vode.

Varnost

Slapovi izginjajo v zbiralnik pod zemljo, kar preprečuje dostop do globoke vode živalim in otrokom.

Minimalno vzdrževanje

brez ribnika se vzdrževanje bistveno zmanjša

Prilagodljivost zvoka

In velikosti po vaših željah.

Zabava

Za družine z majhnimi otroci, ki radi čofotajo po vodi

Opazovanje

Ptic in metuljev.

Kako deluje?

Vodo zbira zalogovnik pod zemljo, od koder jo črpalka poganja do vrha motiva.  Voda se nato pretaka čez dekorativno skalovje in prod. Postopek se ponavlja in pri tem ustvarja pomirjujoč zvok za vašo družino in obiskovalce.

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?

Ocena: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Navdušena sva nad vrtnim slapom, njegovo osvetlitvijo in zasaditvijo. Profesionalen odnos, sproščenost in prijaznost sta naju popolnoma prepričala. Iskreno priporočava Aqua Life vsem, ki iščejo kakovostno izvedbo in odličen odnos do strank. Hvala, da sta najin vrt spremenila v pravljično oazo.
Jasmina Cejan
Stranka paketa: Struga miru
Ocena: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vodni slapovi, ki jih je postavilo podjetja Aqua Life, so čudovita popestritev našega poslovnega okolja. Ob prijetnem šumenju vode so sestanki prijetnejši in tudi našim partnerjem sestanek ob takšnem vodnem motivu ostane v spominu. Kvalitetna storitev s katero smo zelo zadovoljni.
Razvojni center Novo mesto
Stranka paketa: Slap ljubezni
Inspirativni kotiček

Preglej zbirko končanih projektov

In odkrij svoj navdih. Če potrebuješ pomoč, pokliči našega svetovalca in pomagal ti bo poiskati pravo izbiro za tvoj dom.

Blog

cenik vrtnih slapov

Preveri cenik vrtnih slapov in zanimivih dodatkov ter poišči pravo kombinacijo za svoj okus.


POgosta vprašanja

Kako primerno vzdržujem vrtne slapove?

Podobno kot pri dekorativnih fontanah je glavna skrb pri vzdrževanju vrtnih slapov dotakanje izparele vode. Izgubljeno količino lahko nadomestimo z ročnim dotakanjem, avtomatskim sistemom dodajanja vode iz vodovoda ali zbiralnikom deževnice.

Ali je vrtne slapove možno postaviti tudi na ravnem vrtu?

Vrtni slapovi so odlična rešitev za popestritev brežin in klančin kjer strm teren otežuje zasaditev z okrasnimi trajnicami. Če v okolici potrebnega terena ni, ga je potrebno ustvariti. Izkop rezervoarja običajno zagotovi dovolj prsti za postavitev primerne klančine.

Ali lahko vrtni slap priključim na časovnik?

Ker vrtni slapovi ne zahtevajo filtracije lahko črpalke priključite tudi na časovno stikalo. Slapove je možno sinhronizirati z aplikacijo na vaši osebni mobilni napravi, kar omogoča hiter in enostaven vklop/izklop celotnega sistema.

želiš svoj čas ob vrtnih slapovih preživljati tudi ti?

Pošlji nam povpraševanje in skupaj bomo ustvarili vodni motiv primeren za vse člane vaše družine.