Cenik vrtnih slapov

Cenik vrtnih slapov vsebuje 3 unikatne izvedbe slapov v različnih stilih in velikostih. Vsak projekt je možno prilagoditi željam posameznika. Vrtni slapovi so grajeni iz pravega kamna, brez betona in s preverjenimi izkušnjami. Minimalno vzdrževanje in naravni videz sta zagotovljena. Predstavljeni zneski zavzemajo ceno vgradnje posameznih vrtnih slapov kot tudi vso potrebno opremo.

gozdni potoček

Kdo pravi, da so zemljišča ob lepotah narave neizmerno draga? Že za cenovno dostopno ceno lahko lahko gozdni potoček ustvarimo tudi pri vašem domu. Prebudite se ob nežni pesmici gozda in se spomnite na vse lepe trenutke, ki ste jih v otroštvu doživeli v naravi. Struga dolžine do enega metra, pretokom 3.000l/h in slapovi širine do 15 cm prijetno žubori tudi na najmanjših vrtičkih in terasah. Gozdni potoček je opremljen z rezervoarjem prostornine 102l ter doživljenjske garancije in grajen na premium EPDM membrani z 20 letno garancijo, kateri z ekipo Aqua Life še dodatno podaljšamo življenjsko dobo z zaščitnima slojema podloge in nadvložka.

Cena vrtnega slapu:

  • OSNOVNI PAKET: od 1.999,98€
  • VEČERNI PAKET: + 465,94€ (vgradnja podvodne osvetljave – 2 x premium LED sijalka za večerni ambient + priključek za avtomatsko polnjenje rezervoarja.)

struga miru

Zamislite si, da jutro začnete s požirkom kave ob prijetni melodiji narave in zbistrite svoje misli za prihajajoč dan. Struga miru vašemu zunanjemu prostoru doda piko na i zaradi katere boste deležni obilo komplimentov. ”Nismo vedeli koliko več časa bomo na vrtu preživeli zdaj, ko namesto hrupa ceste poslušamo šumenje vode. Danes si težko si predstavljam, da je nebi imela. Čeprav sam od sebe ne pove, vem da je všeč tudi možu. Ko čez vikend pečemo skupaj, sosedi vsakič pohvalijo kako prijetno je pri nas.” – stranka iz okolice Ljubljane. Struga miru počasi vijuga na dolžini do 1,8 m. Osnovni paket vsebuje črpalni sistem pretoka 7.500l/h, ki zagotavlja lepe slapove do širine 35 cm. Kot gozdni potoček je struga miru grajena na kvalitetni EPDM membrani ( garancija 20 let) in zaščitena z dvema slojema podloge in nadvložka. Kapaciteta rezervoarja z doživljensko garancijo = 370l.

Cena struge

Cena vrtnega slapu:

  • OSNOVNI PAKET: od 3.813,24€
  • VEČERNI PAKET: + 824,54€ (vgradnja podvodne osvetljave – 4 x premium LED sijalka za večerni ambient + priključek za avtomatsko polnjenje rezervoarja.)

slap ljubezni

Kdaj ste se nazadnje odpravili na zmenek v naravo? Z romantično večerjo in slapom ljubezni lahko svojega najbližnjega presenetite kar na domačem vrtu. Široka zavesa kristalne vode bo vaši okolici prinesla svežino, ki bo blagodejno vplivala tudi na vaše počutje. Pripravite si piknik, medtem pa skozi okno opazujte kako narava počasi spreminja jesensko preobleko. Slap ljubezni deluje z nastavljivim pretokom do 22.000l/h, širino struge do 60 cm in dolžino do 2,5 m. Volumen rezervoarja = 352l.

Cena vrtnega slapu:

  • OSNOVNI PAKET: od 6.499,98€
  • VEČERNI PAKET: + 1.183,14 (vgradnja podvodne osvetljave – 6 x premium LED sijalka za večerni ambient + priključek za avtomatsko polnjenje rezervoarja.)

Imate dodatna vprašanja glede cene vrtnih slapov? Pokličite nas ali pa oddajte povpraševanje tukaj.